За BioGaiа®

BioGaiа® е иновативна компания в областта на здравеопазването и световен лидер в областта на пробиотиците. В момента екипът ѝ възлиза на 124 служители в офисите в Швеция, САЩ и Япония.

Основана през 1990 г. BioGaiа® използва богатият си опит в развитието, маркетинга и продажбата на пробиотични продукти и разчита на широка мрежа от независими изследователи и експерти, производствени специалисти и партньори-дистрибутори по цял свят. Педиатри и други специалисти в здравеопазването на повече от 100 страни препоръчват на пациентите си продуктите на BioGaiа®.

Всички продукти на BioGaiа® съдържат пробиотичният щам Limosilactobacillus reuteri, който спомага за възстановяването на баланса на микрофлората на стомашно-чревният тракт. Като един от малкото бактерии, еволюирал заедно с хората от самото начало, Limosilactobacillus reuteri може да оцелее в човешкия оргнизъм и да изгради колонии в него. Мисията на BioGaiа® е да допринесе успешно за здравето и благоденствието на хората с храносмилателни или орални здравословни проблеми с клинично доказани и удобни за потребителите пробиотични продукти за постигане на реална промяна.

За повече информация посетете www.biogaia.com.

За Евофарма

Евофарма e иновативен партьор в областта на маркетинга на фармацевтични продукти и продукти без лекарско предписание в Централна, Източна Европа и Швейцария.

Компанията присъства активно в региона над 60 години. Евофарма натрупа широки познания за тези пазари и се ползва с висока репутация в отделните държави. Евофарма представлява регионални и международни фармацевтични партньори, като техен изключителен представител и е насочена към аспекти като market access и комерсиализацията на етични фармацевтични продукти и продукти без лекарско предписание. Компанията разполага с повече от 350 високо кварифицирани служители в над 15 страни.

За повече информация посетете www.ewopharma.com.